A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy. 2,8 km-es tóparti szakasz, 7 km2 terület és 5 km2 vízfelület tartozik a településhez. Ábrahámhegy a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél.

ÁbrahámhegyÁbrahámhegy

A Viktória-ház Ábrahámhegy nyugati felén egy zsákutcában található a Balatontól 200 méterre, csendes, nyugodt családi környezetben.


Viktória-ház Ábrahámhegyen a Balatonnál

egész évben várja a megpihenni vágyókat!

Viktória-ház ÁbrahámhegyenViktória-ház ÁbrahámhegyenViktória-ház Ábrahámhegyen


Szobáink, apartmanjaink

A középső szinten egy szoba áll vendégeink rendelkezésére, amely a kisebb gyerekekkel érkezőknek nyújt kedvező szállás lehetőséget maximum 4 főre.

A tetőtérben két apartman található külön fürdőszobával, 4 és 5 fő számára. Szükség esetén az apartmanok 1-1 fő részére pótágyazhatóak.

Kisgyermekkel érkezőknek gyermekágyat, járókát, gyermek fürdetőkádat tudunk biztosítani.

A konyhákban és az apartmanokban a létszámnak megfelelő felszerelés található.

Kutyával érkező vendégeket is fogadunk igény szerint, természetesen egyszerre csak egy háziállatot hozhatnak. Ha Ön is szeretne eljönni hozzánk házi kedvencével, kérjük előre egyeztessen velünk.


Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy Viktória-ház fotók Ábrahámhegy

"KÖZÉPSŐ SZINT"


Viktória szoba - 4 férőhely

A középső szint a legnagyobb egység a lakásban. A szoba, amely kisgyermekekkel érkező családok kiszolgálására alkalmas (0-10 éves korig) nagy francia ágyból egymás mellé tolt szólóágyakból valamint egy emeletes ágyból áll. Fürdőszoba WC (szeparáltan) szolgálja vendégeink kényelmét. Konyhánkat közösen használhatják a tetőtéri apartman vendégeivel, természetesen külön hűtőszekrény áll a rendelkezésükre a szoba mellet található étkezőben.

Nappali: a vendégeink részére közös helyiségként TV, műholdvevő található.

Terasz: Vendégeink előszeretettel használják a nappaliból nyíló teraszunkat.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Terasz


"TETŐTÉRI SZINT"


"DÉLI APARTMAN" - 5 férőhely

A szobákban franciaágyak találhatók. Az egyik szoba pótágyazható. Az apartmanhoz saját tusoló tartozik. Külön található a WC és mosdó. A reggeli elkészítéséhez az apartman mellet található teakonyha, benne hűtőszekrény 18 literes fagyasztó rekesszel, kávé-tea főzésére alkalmas főző kenyérpirító és a szükséges evőeszközök találhatók. Erkélyünkről szép kilátás nyílik a Balatonra.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - ErkélyViktória-ház Ábrahámhegyen - Kilátás erkélyünkrőlViktória-ház Ábrahámhegyen - Erkély


"NyugatI APARTMAN" - 4 férőhely

A szobákban két különálló ágyból francia ágy jellegű fekvőhely van kialakítva, melyek széthúzhatók. Igény esetén a szobában pótágy elhelyezésére van mód. Az apartmanhoz tartozó fürdőszobában WC, mosdó és tusoló van kialakítva. Közös konyha a középső szinten található. A konyhában gázrezsó, mosogató, hűtőszekrény, benne 18 literes fagyasztó rész, kenyérpirító, kávé-tea főzésére alkalmas főző valamint evőeszközök találhatók. Erkélyeinkről szép kilátás nyílik a Balatonra, illetve az ábrahámhegyi hegyoldalra.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Kilátás erkélyünkről Viktória-ház Ábrahámhegyen - Erkély


Az udvarban parkolási lehetőség a gépkocsik számára.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Parkolónk a ház előttViktória-ház Ábrahámhegyen - Parkolónk a ház előttViktória-ház Ábrahámhegyen - Parkolónk a ház előtt

A gondosan ápolt parkosított udvar, grillezővel, kerti bútorokkal, mindenki számára kellemes kikapcsolódást nyújt. A gyerekeket nagy füves terület várja.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - KertünkViktória-ház Ábrahámhegyen - Kertünk a grillezővelViktória-ház Ábrahámhegyen - Kertünk

A strand 600 méterre található a háztól, gyalog is csak kb. 10 perc távolságnyira. A strand kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bővebben a "Környékünk" menüpont alatt olvashatnak a strandról.

Ábrahámhegy - StrandÁbrahámhegy


Legyenek Önök is a vendégeink, töltsék el nálunk kellemesen a szabadságukat!

Mi egész évben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: Pacsi Család!


Elérhetőségünk:

Viktória-ház

Pacsi József

H-8256 Ábrahámhegy, Sólyom köz 14.

Telefon/FAX: 06-87/471-760

Mobil: 06-30/650-4797

E-mail: balaton@viktoria-haz.hu

Internet: www.viktoria-haz.hu

Szálláshely típusa: Magán szálláshely szolgáltatás

NTAK regisztrációs szám: MA 2000 6923

 

Kérjük, tekintse meg Apartmanházunk kínálatát Tájékoztató a 2005-ös árainkról Foglalja le Ön is szálláshelyét Csodálatos környékünket mutatjuk be Hogy könnyebben idetaláljon Mit és hol találunk meg a közelünkben Levél írása nekümk Viktóri-ház az Ábrahámhegy térképen! Kérjük, tekintse meg Apartmanházunk kínálatát Foglalja le Ön is szálláshelyét Csodálatos környékünket mutatjuk be Hogy könnyebben idetaláljon Mit és hol találunk meg a közelünkben Viktóri-ház az Ábrahámhegy térképen!